Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Öt.

2013.09.19. 12:47

Állítólag a férfiaknak szex kell, hogy jól érezzék magukat, a nőknek pedig jól kell érezniük magukat ahhoz, hogy kedvük legyen a szexhez. Fene tudja. Szerintem, ha nőtársunk már kicsit hosszabb ideje heverészik parlagon, akkor az ötös hangulati skálán már egy erős hármasnál letépi a pasi naciját. Viszont tény, hogy ha nagyobb a kedv, nagyobb az étvágy és a kitartás. (Ezzel összefüggésben másnap nagyobb az izomláz is.)

 

blogkép5.jpgEmpirikus megfigyelésem, ha tevőleges hozzájárulunk ahhoz, hogy hangulatba jöjjünk (és a férjünk sem hivatkozik fejfájásra), olyan vadulós szexet produkálunk, hogy másnap tuti elkésünk a melóból. Viszont senkinek sem lesz kétsége afelől, hogy az éjjel végre "helyre tettek" bennünket. Hiszti huss, rosszkedv tovalibben! Vigyorgunk mindenkire, a portással is hetyegünk, és még a kolléganőnk bájos beszólása sem tudja az arcunkról lehervasztani az önelégült "jóllakott cica" mosolyt.

Összegezve: ha rendszeresen hozzájutunk az elvárt mennyiségű és minőségű nemi-élet adagunkhoz, a veszekedések elcsitulnak körülöttünk, a kedélyállapotunk rendbe jön, a nap is többet süt (illetve többször vesszük észre) és a gyerek széklete miatt sem kell aggódnunk: a világ szép lassan megjavul.

Nem hiába mondják a szépségverseny indulói a számukra legfontosabb dolgot firtató kérdésre válaszként - reszketeg hangon, bele a mikrofonba -, hogy "-Világbéke!". Csak az odáig vezető útba még nem gondoltak bele, ugye. Nem akarom túlzásba vinni a fontosságunk hangsúlyozását, de egyértelmű, hogy sok minden máshoz hasonlóan, a világbéke is rajtunk múlik, hovatovább azt is a mi dolgunk elrendezni.

"Sztáp!" Kiáltanak most fel a Szinglik. És velök???? Mi lesz légyen??? Ők az ökumenikus-transzgalaktikus egyensúly eléréséhez miképp tudnak hozzájárulni? Hát csak annyit ehhez kedves - pillanatnyilag és szigorúan átmenetileg - egyedülálló társnőim, hogy legyetek szívesek tájékozódni a tudomány és a technika vívmányait illetően. Olyan távvezérlős, indukciós kütyük állíthatók gyönyörszerzésünk szolgálatába, hogy csak pislogni tudunk, és próbáljuk ésszel felérni, hogy mitől ilyen jók az ágyban... Időnként példának állíthatók egyik-másik hím-ismerősünk elébe (Már hallom is: "Bezzeg a régi szép időkben, Géza! A vibrátorom, Géza! Az nem hagyott cserben soha!")

blogkép5b.jpg

Mert azért az a mellékes körülmény, hogy épp partner-deficitesek vagyunk, nem lehet gátja annak, hogy a mindennapi betevőnkhöz "enkezünkkel" hozzájuttassuk magunkat. Kreativitás, gyakorlás és fantázia! Rendszeresen. Mint a fogmosás: reggel és este, illetve igény szerint napközben is.

De vissza a világbékéhez, mint célfüggvényhez. Mi is áll ennek az egyszerűnek tűnő, világmegváltó mechanizmusnak az ő hátterében? Hát a másodéves orvostanhallgatók rémálma, kérem, az élettan és a biokémia tantárgyi követelményrendszere. Hormonháztartás, neurotranszmitterek, sejtbiológia. Az agy és a nemi szervek működése (csak hogy két elég nagylélegzetű fejezetet említsek). A lelki béke és a rendszeres nemi élet titkos összefüggései... Az egyedek mentális stabilitásának alkímiája... Ami össztársadalmi szinten addicionálva világbékévé forrad egybe... Huhhh. Hát őszintén bevallom, nem ide akartam kilyukadni, de így sem rossz.

Arról akartam tudniillik írni, hogy "Hello, Csajok. Mindenki lapít? Házi feladat? Elkészült az erotikus novella? Na jó, elbeszélés? Fogalmazás? Nem, mi? Tudtam. Hát hiába tépem a számat a proaktív hozzáállás kiemelt szerepéről a jövő nőideálja vonatkozásában?" Szóval jól rátok akartam pirítani, aztán tessék, a grafomániám elsodort.

Ezt most jól megúsztátok, bár csupán haladékot kaptok. Plusz hozzácsapok pár kiegészítő szempontot, amiket érdemes végiggondolnotok.

Nyelvezet, zum Beispiel. Figyeljétek meg, hogy milyen szavakat használtok a fantáziálás közben. Mit szerettek jobban: a "farok", a "dákó", vagy a "himbilimbi" kifejezést. Pláne mit szeret a partneretek. Érdemes kerülni a kicsinyítő képzővel ellátott megnevezéseket, mint pl. fütyike. Ha nevén nevezed az aktust, prütykölsz, kufircolsz, vagy dugsz éppen?

Szerepjáték-fantázia esetén érdemes pontosan körülírni a megszemélyesítendő karaktert, annak kiváló külső és belső tulajdonságaival együtt. Azt sem árt tisztázni, hogy hányan is vagyunk egyszerre, és pontosan hol. Miközben milyen zene szól, és honnan árad a milyen illat. A létszám és a méret, nagyon fontos, higgyétek el. Ezt a részt érdemes többször is végigrágni. A nemek aránya sem elhanyagolható, és a hangok minél tökéletesebb elképzelése és leírása is lényeges. A magyar nyelv utolérhetetlen a hangutánzó szavak tekintetében, ahogy cuppog, nyammog, nyögdécsel, hümmög. És a jelmezek és kellékek!!! Egy mezőgazdasági témájú fantáziában egy uborka teljesen átlényegülhet...

blogkép5c.jpg

Hát így, Kedveskéim. De ezekről még rengeteget fogok sztorizni. Imádom ugyanis a play partykat, és ha akarjátok, beavatlak benneteket jó néhány "nem nyilvános" szex összejövetel kulisszatitkaiba... Ha nem vagytok kíváncsiak rá, akkor persze nem.

Húzzatok bele, Csajok, mert még nagyon az elején tartunk! Idáig még csak fejben dugtunk. Itt az ideje papíron is! Ha gondoljátok, szívesen veszem, ha megosztjátok velem és egymással a legsikerültebb, legbejáratottabb szex fantáziáitokat. Tuti, sokat tanulhatunk egymástól!

 

Üdv: Skatt

 

Képek:

http://antalvali.com/files/images/hormonok_harca.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://skattdiva.blog.hu/api/trackback/id/tr815523589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása