Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skatt díva ajánlja

2013.10.10. 12:08

InTimE_Frenak Pal Tarsulat_Boczko Tamas (3).jpgFotó: Bockó Tamás

InTimE. Egy legendás táncelőadás. A Frenák Pál Társulat 2008 óta negyvenkilencszer szórta szét a vörös rózsákat a színpadon, ragyogtak fel a reflektorok, negyvenkilencszer tapsolt a közönség a világ számos pontján, többnyire több száz, ezer fős színházakban, ám olykor egészen intim múzeumi térben is.

Most pedig eljön az izgalmas, ünnepi pillanat: az 50. előadás. Október 25-én az Átrium Film-Színház színpadán.

Az 50. előadás számos meglepetést tartogat majd, többek között egy limitált szériás vászontáska-kollekciót egyedi InTimE-dizájnnal, variálható pántokkal. Az 50 példányban gyártott vászontáska a fiatal ékszer- és textiltervező iparművész Véssey Panni tervei alapján készült és az előadásra szóló jeggyel kombinálva, az ünnepi numerológia jegyében 5050 Ft-ért vásárolható meg az Átrium Film-Színház jegypénztárában.

Az ünnepi előadást közönségtalálkozó és beszélgetés követi, melynek keretében a koreográfust és a társulattagokat Teszári Nóra tévés műsorvezető és riporter kérdezi majd.  Az 50. InTimE kapcsán eddig nem publikált fotókat és backstage videókat mutat meg majd a közönségnek a társulat az Átrium Film-Színház online felületein és www.frenak.hu oldalon, valamint önálló anyagot jelentet meg az előadásról a gyönyörű ázsiai művészeti magazin, az Auditorium berlini székhelyű, európai kiadása is.

További információk a Schwelle7 Budapest oldalán!

 

 InTimE_Frenak Pal Tarsulat_Boczko Tamas (6).jpg

Fotó: Bockó Tamás 

A bejegyzés trackback címe:

https://skattdiva.blog.hu/api/trackback/id/tr415561775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása