Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon, azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki őket kívánja." (Ismeretlen)

Szolgálati közlemény! A mai szexedukációs óra elmarad, és osztályfőnöki óra lesz helyette. A házi feladatokat a jövő alkalomra kérem! Meg kell veletek beszélnem valami fontosat azonnal, de rögtön!

Csak a tisztánlátás kedvéért: az osztályfőnöki óra akkor előzi meg a tanrendben előírtakat, ha a téma valami "hot", azonnali reagálást kívánó cucc. Ami nálam becsípődik, az emancipációs kérdés általában, vagy a nők és gyerekek bántalmazásával kapcsolatos felvetés, és/vagy a nemi úton terjedő betegségek elkerülésének hangsúlyozása, kampányszerűen.

A mai vitatéma (nem kevés feminista áthallással): a szegény férfiak, akiknek a megfelelési kényszer miatt már merevedési zavaraik vannak. Hangosan zokogok...

blogkép6a.jpg

Hogy érthetőbb legyek: tegnap részt vettem a Sebző vágyak c. könyv bemutatójával egybekötött beszélgetésen: Szily Nóra egy tünemény, Almásy Kitti és Szonday Szandra maguk a megtestesült báj és szakértelem, Soma maradt ugyanaz a harsány tukán, aki volt, Hujber Feri meg "hujberferi", és kész.

Sokan voltunk, pótszékeztünk, nagyokat nevettünk. Könnyed hangulatban, kellemesen telt az este az Alexandra Könyvesház negyedik emeletén. Fantáziák, szerepjátékok, BDSM-kultúra, történelmi kitekintés, a művészetek és az erotika, azaz minden szóba került, ami a magamfajta vénasszonyokat érdekli.

Mígnem elérkeztünk ahhoz a mondathoz, ami miatt félbeszakítottam a tréningeteket: "a nők mára követelőzővé váltak, elvárják a pasijaiktól, hogy álló farokkal kergessék őket a lakásban, amitől is szegény párák megszeppennek, és nem áll fel nekik". Jaj. Jaaaaaajjjj.

Abban hajlandó vagyok egyetérteni bárkivel, hogy mára a nagyanyáink-féle "klasszikus" nő-szerep megváltozóban van (hálistennek). Az utánam jövő generáció hölgy tagjai már meg merik fogalmazni (talán), ha váratlanul szexuális indíttatású igényük keletkezik. De hogy ettől a pasik lefossák a bokájukat, és szó szerint lemerevednek, befeszülnek, ámde merevedésük nem lesz... Elgondolkodtató. Igggazán elgondolkodtató.

Most gondoljatok bele egy kicsit ti is! Adott a férfiember, akit úgy neveltek, hogy ő a világ közepe, a Teremtés Koronája, már-már félisteni szerepkörben tetszeleg. (Még ma is sok helyen, ha "gyerek" születik egy családba, és rákérdezel, hogy fiú-é avagy lány, hülyén néznek rád, hát 'iszen most mondták, hogy gyerek és nem lány. A hülye városi libája...)

A nőket a Jóisten is csak azért teremtette, hogy a hapsik kedvére tegyenek, a házimunka és gyerekprojekt vezénylése mellett. Erre - egy megmagyarázhatatlan evolúciós mozzanat következményeképpen - homokszem kerül a gépezetbe, és a huszadik század egyik legnagyobb felfedezéseként kiderül: hogy hiszen a nők is élvezik. Jééé.

blogkép6.jpg

Ezek után a férfiember óhatatlanul is megmérettetik: milyen gondoskodó az ágyban, mennyire jó szerető, ne adj Isten mekkora a farka. Nekünk, csajoknak ez nem újdonság, hiszen évezredek óta versenyben állunk: melyikünk a szebb, a karcsúbb, kinek nagyobb a melle, melyikünk tud jobban szopni.

Bocsesz srácok, de nálunk ez semmiféle kognitív disszonanciát nem okoz, tudjuk kezelni. A komparatív előnyeinket bátran előrántjuk, ha kiélesedik a verseny: a kiváló szopási technika kontra nagy, barna, őzike szemek összecsapásból sejthetjük, ki lesz a befutó. Ennyi. Nincs feszkó, no para, benedvesedünk, ha jó srác, ha meg nem, hát megmondjuk.

Aha! Tehát ez a baj. Az ugyanis sokkal kényelmesebb volt nektek, amíg megjátszottuk a katartikusan bombasztikus, fergetegesen tutkeráj orgazmusainkat. Korábban én is olyan szinten űztem a színészmesterség ezen válfaját, hogy Oscar-gyanús alakításaimmal megóvtam bármelyik partneremet az esetleges kételkedéstől: vajon tényleg ennyire tuti-e a lepedőn... Nem voltak hát merevedési zavarai, és majd hanyatt esett a tudattól, hogy ő a legjobb faszi a világon. 11 percig.

Kedves, és általam különösen kedvelt Férfiismerőseim (és ismeretlen Férfiemberek)! A Jóisten áldjon meg benneteket. Tudjátok milyen szar egy megjátszott orgazmus után kielégítetlenül elaludni? Vagy felöltözni és haza menni? Aztán otthon elintézni a dolgot kétszemközt? Hát akkor inkább hadd legyünk őszinték, és hadd ne sikítozzunk torkunk szakadtából arra koncentrálva, hogy a pasi hangeffektjei alapján jókor, jó időben legyünk az "álcsúcson".

Mert ez fárasztó, hovatovább megalázó, és mert a kiszolgáltatottság-érzésünket növeli. Miért is volt szükség az álorgazmusokra? Hogy megfeleljünk nektek. Pont amiatt a megfelelési kényszer miatt, ami miatt most ti pampogtok.

blogkép6b.jpg

És kedves Nőtársaim! Gondoljátok végig, hogy érdemes-e tovább játszani... Persze, kényelmesebb, hamarabb szabadulsz, de ha nem vagy őszinte, és a kellő pillanatban nem vezeted a kezét a megfelelő pontra, hát sose mész el.

Szabad egy utolsó kérdést feltennem? Szerintetek a világ össznépességét figyelembe véve hány szopásra jut egy cunnilingus? (A fizetetteket is beleértve.) Konkrét számokat kérek!

 

Üdv: Skatt

A bejegyzés trackback címe:

https://skattdiva.blog.hu/api/trackback/id/tr225527002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sikondar 2013.09.22. 08:02:39

Érdekes poszt... de azért hadd tegyem hozzá, hogy ti legalább el tudjátok játszani, bármiféle következménye is van.
De egy férfi... neki teljesítenie KELL.
Vagy kijön, vagy nem, ezt eljátszani lehetetlen.
Ez viszont automatice szüli a teljesítménykényszert.
Ajánlom neked Alex Comfort nagysikerű könyvéből a "lassú kezezés" szócikket.

Solanum Nigrum 2013.09.22. 20:23:32

@sikondar: Hát, én még nem láttam olyat, hogy a párom ne tudott volna elmenni... Ellentétben velem (bár a szopás/cunnilingus arányra egyáltalán nem panaszkodhatok). Egyszerűen a nők nagy része képtelen pl. a hüvelyi orgazmusra, és ugyebár a coitushoz való felkészülésre is több idő kell(ene).
És hogy férfiak nem játszhatják meg? Én azért ezzel vitatkoznék. Hogyan ellenőrized, pl. amikor hátulról, gumiban prütykölnek...? :D

Víz Ivó 2013.11.24. 08:11:56

ilyen illogikus fejtegetést, sértő butaságot, indulatps projekciót is csak ritkán olvashat az ember fia :-)

te magad dicsekszel el avval, hogy a szexeid alkalmával arra figyeltél, hogy minden kétséget kiirts a parneredből, hogy azt érezze: ő a lepedő császára. és igazolást, visszajelzést, megerősítést láttál abban, hogy áll a partnered farka, mint a cövek.

most akkor kit nem érdekel a másik öröme, kielégülése? mert szerintem mindkettőtöket érdekelte a másik öröme. ezért nem is változtatott a viselkedésén a párod. ha ő maga kielégült, miközben azt érezte, hogy ez neked így annyira tutti, többszörös, katartikus orgazmushoz juttatott vele téged, miközben neki "csak" egy jutott.... szerintem az lett volna az önzőség, a téged lelombozó, ha avval áll elő, hogy szarik arra, hogy neked láthatóan így a legtitibb a bilágon, változást akar..... összefostad volna magad te! azt hitted volna, rossz szinésznő vagy, hogy ügyetlen és "tanulatlan" vagy, hogy nem elég szoros a hüvelyed, hogy rosszabb a szopótechnikád a partnered régi nőjeinél, hogy már nem érdekli hogy neked így a legjobb, hanem csak a saját élvezkedését tartja szemelőtt....

komolyan nem tudom, mit vártál ettől a kirohanástól?

pökhendi, lenéző a stilusod. egymásnak ellentmondó hülyeséget zagyválsz össze úgy, hogy közben igaz amit írsz. csak nekem az jött le belőle, hogy : szégyeld magad!!! becsapsz valakit, aztán a képébe vágod, hogy mekkora bunkó, ügyetlen, önző paraszt, amiért elhitte és komolyanvett téged. és még neked áll feljebb?! nemed szégyene vagy!
süti beállítások módosítása