Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hét.

2013.09.22. 20:03

Kedveseim, Szexistennők! Fantáziálni!!! Azért rugózom még mindig a témán, mert baj van a testképetekkel, bizonytalanok vagytok a szexi megjelenéseteket illetően, és még mindig nem hiszitek el, hogy ha levetkőztök, akkor a pasik nem azon sóhajtoznak, hogy "narancsbőr", hanem sokkal inkább azon örömködnek, hogy "Jaj! Cicik!" A képzelődés pedig felszabadít, segít abban, hogy végre a szexre koncentráljunk! (Kérem a magabiztos lepedőakrobata hölgylátogatókat, egyelőre függesszék fel a blog olvasását! Majd szólok, ha megint érdemes lesz jönni.)

Csajok! Egy elég megbízható felmérés szerint a nők 78%-a maga vallotta be, hogy a szex közbeni orgazmus eléréséhez használniuk kell a képzeletüket, önkielégítésnél pedig ez az arány 99%! Nahátakkor.

blogkép7a.jpg

Higgyétek el, az agyunk annyira tele van zsúfolva más, a szexuális vonzerőnk tekintetében irreleváns dolgokkal, bevásárlószatyrokkal, szülői munkaközösségekkel, munkahelyi feszkókkal, hogy képtelenek vagyunk mindig, minden körülmények között szexinek érezni magunkat. Ráadásul nyomaszt anyáink intelme, az örök kárhozatallal való fenyegetése: ergo dugig vagyunk bűntudattal. Pedig a fantáziánk jól mükszik, csak nagyon sokunk elhessegeti, ha valami cifra mocskos gondolat áthussan az agyán.

Most akkor jó példával járulok elétek, és itt és most leírom a leghatékonyabb fantáziáimat, amelyek a saját bejáratú intim világom részei. Ebben a virtuális világban nem kell magyarázkodnom, felelősségem sincs különösebb, a Biblia tanításait is figyelmen kívül hagyhatom, és a pasim sem rohan el hanyatt-homlok, megdöbbenve a kis piszkos gondolataimtól.

 

Top 3 fantáziám:


blogkép7c.jpg

1) Ha sietek, és azonnal kell a gyönyör (nincs különösebben kidolgozva, béta verzió), ált. egészségügyi maszturbációhoz: magam elé képzelem életem legjobb és legeredményesebb szeretőjének kopasz buksiját, ahogy a combjaim között munkálkodik. Nem kel vesződni vele sokat, azonnal hallom hozzá a hangokat, látom a szobát és a berendezést, és érzem, ahogy benedvesedem. Konec.

2) Ha ráérek, több időt szánhatok magamra: fürdő, masszázs, körömlakkozás + gyönyör. Egy kis házi wellness. És minél több jelenet, annál több orgazmus.

Ókori Róma, gladiátorok. Én valami császárnő vagyok, fekete hajjal (hogy ez miért fontos?, nyilván valami Cleopatra áthallás, filmélmény alapokon) gyönyörű, gazdag, végtelen hatalommal és kielégíthetetlen szexuális vággyal. Felsorakoztatom a küzdőtéren a daliákat, és egyesével, alaposan elidőzve mindegyik előtt, egyszerűen végigmogyorózom őket. Szemkontaktus, közel lépek hozzájuk, akkor már testkontaktus is, kamera ránkzummol, csak a felsőtesteink látszanak, miközben én alaposan kiderítem, hogy felállt-e a farka. Tudjuk: nagy a nyomás, mindjárt jön az oroszlán, a tömeg őrjöng, nem mindegyiknek sikerül. Szegénykék. Aztán kiválasztom a három legigézőbb tekintetűt (és legvastagabb dákójút), és a nézőtér üdvrivalgása közepette visszavonulunk.

(Na jó. Néha ötöt is megmentek a biztos haláltól, mert jószívű vagyok.)

blogkép7d.jpg

3) Itt már keveredik a valóság a fantáziával: pasi-függő ugyanis. Szeretem kikötözni őket. Nem mindegyik hagyja, de hát ők tudják... Van egy kis fekete gyöngyvászon szettem: csukló és bokabilincsek. Erős tépőzárral. Mintha hegymászó felszerelés lenne. Praktikusan az ágy lábára erősíthető, elég hosszú, úgyhogy nem teljesen korlátozott a mozgástér. Partner szeme bekötve.

Mindenféle játékszerem van a kényeztetésükre, és a partner is irányíthatja a szerepjátékot: volt már hadifogoly katonatiszt (tábornok persze), fegyverrel közösülésre kényszerített tanár, a leggyakoribb persze "a Világ Legkeresettebb Dominájához kuncsaft érkezik". (A pasikat nem zavarja az a tény, hogy egy igazi domina sohasem dug a vendégével...)

Nos, beavathatnátok a tieitekbe ti is!!!! Nagyon hasznos és tanulságos lehet!

Mára ennyi! Elő a fantáziákkal!

Üdv: Skatt

 

Kép forrása: www.facebook.com/fefanu

A bejegyzés trackback címe:

https://skattdiva.blog.hu/api/trackback/id/tr485528879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása