Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Három.

2013.09.15. 10:18

Több jó hírem is van! Majdnem minden rajtatok múlik. A kisugárzásotokon, és nem a narancsbőrön. A hozzáállásotokon, és nem a melltartóméreteteken. (Szolgálati közlemény, csak magamnak: a szexuális vágyakozás, és a kívánatosság független a kortól!) Ha a szexre nem úgy gondoltok, mint egy heti kötelező gyors letudnivaló félórára a paplan alatt, már elindult a szexuális metamorfózisotok!

A "majdnem" kitételt azért fenntartom: vannak szituációk, amelyek "megjavítására" nincs lehetőség; vagy irreálisan nagy az áldozat az elvárt eredményhez képest, vagy a rendelkezésre álló eszközök nem kompatibilisek a probléma megoldására. És akkor azt a helyzetet el kell engedni. Nincs tudniillik végtelen időnk, hogy garanciaidőn túl a sufniban próbáljuk helyreállítani a sugármeghajtást a Gulfstream g550-en, hátha sikerül.

A másik jó hír, hogy jogunkban áll tévedni. Csak asszertíven csajok! Nincs az a nő, még ha férfiből van is, aki tévedhetetlen. De minél többet kísérletezünk, annál nagyobb az esély, hogy a megoldókulcs előkerüljön a ládafiából. Ha úgy tekintünk a teremtés koronáira, mint egy kommunikációs berendezésre, amelyen elállítódtak a beállítások, és ezért néha értelmezhetetlen üzeneteket ad le, már közelebb vagyunk a sikerhez. A kriptográfia tipikus női foglalkozás, a dekódoláshoz, pláne a gyári beállítások visszaállításához rengeteg türelem kell. És ha nem sikerül elsőre, hát nagy ügy, majd sikerül legközelebb. Sose tartson vissza senkit a tévedés lehetősége!

blogkép3.jpg

Nos, ideje "másképpgondolkoznunk": a szexről, a saját testünkről, a szexuális jogainkról, a saját gyönyörünkről, a pasik hozzáállásáról. Ideje tehát visszakövetelnünk a vágyat! Bátorság, Csajok, menni fog. Ha a szexet elsődlegessé teszed, jobb lesz. Nem kicsit, sokkal. Ha nem hessegeted el a fantáziáidat, ha rendszeresen gondolsz rájuk, ha nem kapod el a tekintetedet egy formásabb férfifenékről, hinni kezdesz a saját egyedi és utolérhetetlen képességeidben. Hiszen mindenki "Szexistennő", csak még nem fedte fel az inkognitóját. És attól a ponttól, hogy őszintén hiszel a képességeidben, érzékibb nő leszel, mint valaha: érdekelt leszel abban, hogy megjavítsd ami benned van és ami a partnereddel történik.

Jó-jó, de hogyan. Na, erre pont ne legyen gondotok. A vén díva azért körmöl, hogy ötleteket adjon, hogy készségeket, kulcsfontosságú módszereket mutasson be, és nem utolsó sorban azért, hogy a saját tévedéseinek történetével átsegítsen benneteket a buktatókon.

Persze, ez nem egy passzív folyamat. Ne úgy képzeld, hogy elhelyezkedsz egy kényelmes karosszékben, Skatt meg csak mondja-mondja, te átveszed a készre csiszolt módszereit, és ta-tamm: megoldottunk mindent. Hát lószart.

Először is rengeteg lesz a házi feladat. Elméleti és gyakorlati egyaránt. Az elméletiekkel nincs baj, fejben lejátszok bármikor bármilyen frenetikus szexpartyt. A gyakorlás, az éles bevetés már húzósabb: kell legalább egy alany. A főszereplő te magad vagy, tehát elsőszámú kísérleti nyúlnak pont jó leszel. A második - esetleges - alany lehet egy partner. Mondjuk a férj, szerető, önzetlen jóbarát, ha már úgyis ott lábatlankodik. De MI VAN A SZINGLIKKEL? Megoldjuk. Létezik cybersex, szexpartnerkereső, klubok. Végső esetben tartunk összejöveteleket, workshopokat. No para. Itt mindenki szexelni fog. Előbb, vagy utóbb.

Most jöhet a fanyalgók kórusa: de hát én szexelek, rendszeresen és minden ok. Hát akkor gratulálok, ha tényleg így gondolod, akkor jobb, ha most leakadsz erről a blogról, mert professzoroknak nem tartunk továbbképzést. Viszont ha csak egy hangyányi kételyed van Őszentségével folytatott nemi életeddel kapcsolatban, még pillants néha be, hátha...

1. lecke - Önismereti modul

Kényelmes testhelyzet, külvilág kizárása, meditatív tudatállapot, miközben választ keresünk arra a kérdésre, hogy aszongya: "Mire indulok be per spéci?" Vizualizáció, pozitív emlékképek felidézése, kedvenc szexuális fantáziám a legapróbb részletekig kidolgozva. Nem elnagyoltan odaképzelünk egy péniszt, oszt le van tudva. Nem. Látjuk a vágyunk célszemélyét (akár nő, akár férfi, akár egyedül van, akár nem), érezzük az illatát, a bőre melegét, még valami zene, vagy egyéb hangok is hallhatók. A sztorit végigjátsszuk, nem esünk ki a szerepünkből. Ha a házi feladat elvégzése közben kikerülhetetlenné válik egy kellemes maszturbáció, hát egye fene. Lényeg, hogy neked jó legyen. És különben is jó, ha már most barátkozol a gondolattal, hogy a maszturbációs gyakorisági görbéd exponenciális emelkedését prognosztizálom.

Mára ennyi, gyerekek. Jó gyakorlást, jó masztizást, és brutális orgazmusokat!

Üdv: Skatt

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skattdiva.blog.hu/api/trackback/id/tr795515003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása